Casa

Beskrivelse:
Casa er blandt de ledende virksomheder i Danmark, som tilbyder udvikling, opførelse og renovering af ejendomme. Casa har aktiviteter over hele landet, og en omsætning på mere end 2,5 mia. DKK. Dette er resultat af den ambitiøse strategi som Casa følger mod at fortsætte deres høje vækst.

Casa, som tidligere blev stiftet af Michael Mortensen som Ejendomsselskabet CASA A/S tilbage i 1985, har i dag afdelinger i Horsens og København. Casa er stadig ejet af Michael, som investere i erhvervsejendomme og erhvervsjord, hvor de projektudvikler blandt andet domiciler, boliger og lagerbygninger.
75% af Michaels andele i Casa blev i 2005 solgt til kapitalfonden Axcel, hvor Michael sideløbende stiftede entreprenørvirksomhedens CASA A/S med fokus på særligt etageejendomme og erhvervshuse. Siden har Casa vokset sig til en milliardforretning, med mere end 100 medarbejdere.

Casa ønsker at skabe de optimale rammer, hvor mennesker kommer før mursten, som betyder at de tænker mennesker og hele byrummet ind i deres projekter. Medarbejdernes trivsel, samt personlige og faglige udvikling har også høj prioritet i Casa. Og selvom ambitionerne hos Casa er store, så lytter de til hinanden på kryds og tværs i en uformel tone.

Faglighed og købmandskab er højt prioriteret i Casa, foruden virksomhedens grundlæggende værdier som omfatter synlighed, tillid, ordentlighed og respekt, hvilke Casa forventer at alle deres medarbejdere lever op til.

Kontaktoplysninger:
CASA A/S
Havnen 5
8700 Horsens

Mail: info@casa-as.dk
Tlf.: +45 75 62 79 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER