Bureau Veritas

Beskrivelse:
Siden 1828 har Bureau Veritas fået 189 medarbejdere, 3 afdeling og derfor en af de største i branchen. Bureau Veritas beskæftiger sig med klassificering, rådgivning, inspektion og certificering. Virksomhedens USP’er omfatter høj kvalitet, arbejdsmiljø, social ansvarlighed og sikkerhed. Bureau Veritas hjælper også andre virksomheder med deres forretningsmodel, deres værdier og deres brand.

Bureau Veritas hjælper din virksomhed med en grundig evaluering af jeres processer, kompetencer og produkter, med fokus på kvalitet og sikkerhed. Dette kan blive en nødvendighed, både pga. af de lovpligtige krav men også kundens høje krav og forventning. Bureau Veritas’ berettigelse skyldes deres kompetente konsulenters kundespecifikke løsninger. Deres omfattende kursusafdeling, og endvidere deres detaljerede IT-værktøjer der sikrer din virksomhed det bedste resultat, hver gang.

Bureau Veritas ønsker at sikre din virksomheds lønsomhed gennem “license to operate, som omfatter en effektivisering af din forretning og en reducering af potentielle risici ved den specifikke produktion.

Bureau Veritas ønsker at skabe en god relation til kunden. Dette skabes ved en høj tillid- og ansvarlighed i den enkelte opgaveproces. Det bedste resultat skabes i god dialog med kunden, hvor kravene specificeres og forventningsafstemmes. På denne måde får kunden et godt indblik i alle processens faser, i både store som små opgaver.

Kontaktoplysninger:
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31
7000 Fredericia

Tlf: 77 31 10 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER