BASE Erhverv

Beskrivelse:
Allerede fra idéfasen deltager BASE Erhverv gerne, således vores erfaring fra adskillige erhvervsbyggerier udnyttes til optimal gennemførelse både teknisk og økonomisk af enhver byggesag.

Hos BASE Erhverv er vores spidskompetencer total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau. Vi har stor erfaring indenfor mange typer af erhvervsbyggerier som eksempelvis kontorbyggeri, institutionsbyggeri, produktions- og lagerbygninger samt opførelse af bilhuse.

Vi har et godt og stærk arbejdsmiljø, med et lavt sygefravær. Det skyldes vi har har tillid til hinanden og fordi vi sammen er stolte af det vi laver. Derfor siger vi altid “Vi” og “Vores” om de projekter vi arbejder på. Uanset om det drejer sig om byggeri, sociale arrangementer eller virksomhedsstrategi.

Det er vores filosofi at det skal være sjovt at gå på arbejde, så det er et sted man har lyst til at være og til at yde sit bedste. Derfor er alle vores medarbejdere personligheder som er dedikerede og elsker det de gør.

BASE Erhverv, EUD og Dansk Boligbyg er søsterselskaber, som af Dansk Boligbyg Holding er etableret og har fælles domicil i Horsens. Dansk Boligbyg, EUD og BASE Erhverv råder over en stab af veluddannede medarbejdere med en betydelig viden og erfaring når det gælder alle facetter af byggeri.

Vi har et forgrenet netværk af samarbejdspartnere, der nøje er udvalgt således de kan leve op til kravene om effektivitet og kvalitet. Der tilknyttes kompetente, lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer ved totalentrepriser. Bygge- og renoveringsopgaver gennemføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører.

Kontaktoplysninger:
BASE Erhverv
Erhvervsbyvej 11, 2.,
8700 Horsens

info@baseerhverv.dk
tlf: +45 76 28 60 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER