D. 1. maj kunne man hos DAMPA, én af Danmarks førende producenter af akustiklofter, byde velkommen til Lone Rold, der er den danske virksomheds nye arkitekt- og projektrådgiver.

De danske landeveje er så småt begyndt at vidne om, at arbejdspladserne langsomt åbner igen. Én, der ikke kan vente, med at besøge den danske byggebranche er DAMPA’s nye arkitekt- og projektrådgiver Lone Rold, som tiltrådte sin nye stilling fredag d. 1. maj.

Lone kommer med 18 års erfaring indenfor lys fra Fagerhult, og har i den forbindelse ved flere lejligheder arbejdet sammen med DAMPA, hvor lys elegant integreres i loftløsningen. Lone bliver en del af det danske salgsteam, der desuden består af Lisbeth Munk Jensen og Tine Maibom. Lone vil primært stå for det opsøgende salg og rådgivning i tæt samarbejde med team-DAMPA:

”Jeg glæder mig sådan til at kunne komme på landevejen igen og besøge nye og gamle samarbejdspartnere, for at præsentere DAMPA’s designloftsløsninger.” fortæller Lone entusiastisk og fortsætter: ”Der er noget helt særligt ved at komme ud til virksomhederne og vise produkterne frem. Det er specielt vigtigt, når der, som i vores løsninger, er utallige designmuligheder, der samtidig skaber well-being i rummet via de fleksible metaller – og indtil vi igen må komme på besøg hos virksomhederne, klarer vi den på afstand igennem onlinemøder og telefonen” forsikrer Lone med et smil.

Kort om DAMPA:

  • Har bidraget til gode indeklima igennem metalloftsløsninger siden 1951.
  • Den eneste danske producent af metalloftløsninger. Dette betyder bl.a. nærhed til slutbrugerne og unik fleksibilitet igennem stærk supply chain management.
  • Fokus på bæredygtige processer og materialer f.eks. igennem genanvendt aluminium, der bidrager til, at alle virksomhedens produkter er miljøvaredeklarerede (EPD).
  • Arbejder efter ”Form-Follows-Function”-princippet, hvor rummets æstetik og funktion sætter rammerne for designløsningen, mens kravene til designloftets funktionalitet og økonomi, forbliver i fokus. 
Tidligere artikelNye hjullæssere i mellemklassen fra Liebherr
Næste artikelNyt Radisson Red hotel i Aarhus åbner snart