Hos DAMPA, Danmarks eneste metalloftsproducent, sætter lofter ingen grænser. Her er der fokus på uendelige designmuligheder af det gode indeklima via designlofter i genbrugelige materialer.

Design for fremtiden i byggeriets klimaguld

DAMPA’s brede vifte af produkter produceres i Tommerup på virksomhedens fabrik, hvor specialdesign er i højsædet. Fabrikkens beliggenhed sørger for fleksibilitet og nærhed til slutbrugeren, hvor metallernes muligheder betyder, at lofterne kan tilpasses rummets funktionelle behov og æstetiske udtryk. Med en DAMPA-loftlevetid på minimum 50 år kreeres der således designløsninger, som skaber langsigtet værdi på driftsbudgettet og for vores planet.

Miljødeklaration

Alle DAMPA’s produkter er miljøvaredeklareret. Herigennem bidrager metallofterne til det bæredygtige byggeri f.eks. i det nye DGNB-certificerede Kvinde-Barn Hus, Regionshospitalet Nordjylland.

Designmuligheder igennem DAMPA-løsninger

Hos DAMPA er form-follows-function mantraet når der skabes designløsninger. Det er rummets æstetiske udtryk og funktionalitet i form af det gode indeklima, der sætter rammerne. Design forbliver dermed i fokus mens der stadig tages hensyn til kravene om designloftets funktionalitet og økonomi.

Gå på opdagelse i DAMPA´s designløsninger her.

DESIGN FOR FREMTIDEN I BYGGERIETS KLIMAGULD
funktionalitet i form af det gode indeklima
dampas brede vifte af produkter
Tidligere artikelEnergirigtig og brandsikker isolering af kolde rør
Næste artikelTeknologi skal få børn og unge ud i byrummet