LITE A/S

LITE A/S er en dansk producent og leverandør af LED belysning til det professionelle marked. Produktsortimentet består af innovative og specialbyggede belysningsløsninger til både indendørs og udendørs brug. I tæt samarbejde med vores kunder tilpasses løsning og design den enkelte opgave, således den ønskede effekt og stemning skabes. Produkterne udvikles løbende, så vi altid kan levere en optimal, tidssvarende og innovativ løsning.

Vi råder over et stærkt teknisk team med mange års erfaringer, der håndtere belysningsprojekter i alle størrelser i både ind- og udland. Som del af en stor skandinavisk organisation er LITE repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige. Oplev vores mange produkter i vores showrooms, hvor produkterne er præsenteret i deres rette miljø. Vores showrooms er helt unikke og giver en enestående oplevelse af hvilke muligheder, der findes og viser samtidig, hvordan den optimale lyssammensætning fungere i virkeligheden.

Med afsæt i vores CSR rapport arbejder vi målrettet på at leverer den bedste belysning for mennesker og miljøet. Vores belysningsløsninger har fokus på bæredygtighed, cirkulær økonomi og den optimale lyssætning for mennesker i det pågældende miljø.

Artikler

Kontaktinformationer:

LITE A/S
Østre Fælledvej 11
9400 Nørresundby
+45 88728800
www.lite-led.dk