KIBO Sikring

KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning samt mobilsikring. Vi tilbyder alt fra enkle stand-alone løsninger til store, komplekse sikringssystemer, hvor sikringstyperne interagerer med hinanden. Vi har et stort udvalg af serviceaftaler, og med fire regionsopdelte afdelinger dækker vi hele landet.

Produkter/services

Mekanisk sikring er det fysiske værn mod indbrud, hærværk og uønsket indtrængen. KIBO Sikrings udvalg inden for mekanisk sikring består af mange varianter af både hegn, porte, bomme, rækværker, låger, rotationslåger og pullerter i høj og gennemtestet kvalitet.

Vi tilbyder også certificerede sikringsløsninger.

Elektronisk overvågning dækker over peritmetersikringkameraovervågningadgangskontrol og alarmanlæg. Alle typer af produkter kan leveres som simple stand alone-løsninger som komplekse integrerede løsninger.

Mobilsikring er til dig, der af den ene eller anden årsag har behov for en midlertidig sikringsløsning, men ikke ønsker at eje løsningen permanent. Det kan for eksempel være i forbindelse med nedbrud på eksisterende anlæg, byggearbejde eller events.

Vi tilbyder service og beredskab til alle behov. Med en serviceaftale hos KIBO Sikring er du garanteret, at du opfylder de lovpligtige krav til sikring, at sikringen bliver ved med at fungere, og at investeringens levetid forlænges. Vi tilbyder også døgnservice i tilfælde af nedbrud udenfor normal arbejdstid.

Artikler

Afdelinger:

Energivej 1,
6933 Kibæk

Niels Bohrs Vej 23, 2. sal
8660 Skanderborg

Indkildevej 4C,
9210 Aalborg SØ

Salbjergvej 37,
4622 Havdrup

Tlf: 70 10 70 77
Email: kibo@kibo.dk
Website: www.kibo.dk