DAMPA

DAMPA er Danmarks eneste metalloftsproducent og har siden 1951 beriget byggebranchen og marineindustrien med well-being igennem stål- og aluminiumslofter, samt vægpaneler i samme bæredygtige materialer. Alle lofter bliver produceret i Tommerup på DAMPA’s fabrik, der sikrer nærhed til slutbrugeren og fleksibilitet til at designe den helt rette løsning til en tæt på uendelig vifte af byggeprojekter.

Byggebranchen er på verdensplan den største klimasynder og står for omkring 40% af CO2 udledningen på verdensplan. Derfor arbejder DAMPA ud fra tre grundprincipper i deres produkt hvor bæredygtighed er et af ”benene”. Med primært fokus på processer og ”byggeriets klimaguld”, metal, der er robust og genanvendeligt, er er DAMPA med til at sætte den bæredygtige dagsorden og bidrager bl.a. til det bæredygtige byggeri igennem miljøvaredeklarationer (EPD’er) på alle DAMPA-produkter. DAMPA har desuden fokus på totaløkonomiske løsninger, der har positiv effekt på driftsbudgettet samt levetiden af løsningen.

Med design og indeklima som yderligere to afgørende faktorer er det kun fantasien der sætter grænser for loftløsningen til det enkelte byggeprojekt, hvor man kan forvente DAMPA’s helt unikke service ”The DAMPA-way.”

Kontaktoplysninger:

DAMPA Administration, tlf. 63 76 13 90

DAMPA Byggeri, tlf. 63 76 13 00

DAMPA Marine, tlf. 63 76 13 20

DAMPA Mail: dampa@dampa.dk

PRODUKTER

Designlofter

Hos DAMPA sætter lofter ingen grænser. I virksomhedens brede produktsortiment, er der fokus på uendelige designløsninger af det gode indeklima i byggeriets klimaguld, metal. Med fokus på rummets funktionelle behov og æstetiske udtryk sikres der totaløkonomiske loftløsninger til ethvert byggeprojekt.

Se produkter fra DAMPA.

Det bæredygtige byggeri

Igennem miljøvaredeklarationer (EPD’er) på alle produkter bidrager DAMPA til det bæredygtige byggeri og kan dermed bruge ved f.eks. DGNB, LEED og BREAM certificerede byggerier. Alle DAMPA-løsninger har en levetid på minimum 50 år, og kan 100% genbruges eller genanvendes.

Læs mere om DAMPA bæredygtighed.

Innovative partnerskaber til gavn for indeklimaet

Kyndige relationer og innovative partnerskaber er hos DAMPA med til at skabe well-being i loftløsninger i byggeriet. Her kan bl.a. nævnes DAMPA-klimaloft, der fri for ventilation og igennem strålevarme temperaturregulerer på et individuelt niveau. Hver enkel person vil således føle sig temperaturmæssigt tilpas i rummet pga. af loftets varme og kuldeledende egenskaber.

Læs mere om partnerskaber.

ARTIKLER